Jarig! Hoera?

Jarig! Hoera?

De tijd vliegt. Op 2 september 2019 schreef ik Beter Verhaal Communicatie in bij de Kamer van Koophandel. Met ontzettend veel zin om kleur te geven aan mooie verhalen en aan mijn eigen toekomst. Want na hectische jaren, zakelijk en privé, lag die toekomst als een blanco vel voor me. Met volop kansen.

En dat is vandaag dus precies een jaar geleden.

Hoera, gefeliciteerd! Toch?
Ja en nee. Want ik ben nog lang niet waar ik wilde zijn. Mijn doel was om vandaag, op 2 september 2020, volledig op eigen benen te kunnen staan. En dat leek te lukken. Maar ja. Toen viel alles stil. En dan ga je twijfelen. Tenminste, ik wel.

Want wat nu? Hoe nu verder? Was dit wel de juiste keuze? Had ik niet gewoon veilig een baan kunnen zoeken?

Gelukkig duurt twijfel bij mij nooit lang.
Want natuurlijk mag je me feliciteren. Ik ben er namelijk nog! En gemotiveerder dan ooit.

Ik heb zo’n ongelooflijk gaaf jaar achter de rug. Veel mooie mensen ontmoet. Hard aan mezelf gewerkt. Prachtige en diverse schrijfklussen mogen doen, van filmscript tot website en van krantenartikel tot kennisbank. Ik geniet van iedere dag!

En het smaakt naar meer!
Ik heb namelijk één ding geleerd afgelopen jaar: ik heb jou als opdrachtgever écht iets te bieden. Een uniek talent om door te dringen tot de kern van je verhaal. De basis van je communicatie neer te zetten. Om ingewikkelde boodschappen simpel te maken en op een eigen, frisse wijze te verpakken in een tekst. Een van mijn klanten noemt het ‘Het Martijnsausje.’ Daar mag ik vertrouwen in hebben. En jij dus ook.

Mijn verjaardagscadeau aan jou
Je vraagt je ongetwijfeld af, welk probleem ik voor je oplos.

Worden je teksten beter leesbaar als ik ermee aan de slag ga? Zit er meer samenhang in? Is het goed voor je imago? En het belangrijkste: bezorg ik je meer klanten?

Vier keer ja. Daar ben ik heilig van overtuigd. Hoe ik dat doe? Dat vertel ik je graag, op basis van de teksten die je nu gebruikt. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Je kunt me bereiken op 06-16280078 of via martijn@beterverhaal.nl

Regel jij de koffie? Dan zorg ik voor gebak. Want wie jarig is, trakteert nou eenmaal.

En op eigen benen staan? In mijn blog van 2 september 2021 lees je meer. Als ik 2 word!