Duizendmaal dank!

Duizendmaal dank!

Toeval of niet, maar op Black Friday bereikte ik een mijlpaal op LinkedIn: ik bereikte de grens van 1.000 connecties.  Duizend. Een magisch getal. Duizend mensen met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, die ik ergens heb ontmoet, of met wie ik ooit nog hoop samen te werken.

Jij bent een van die 1.000. En daarom wil ik je bedanken!

De kracht van een netwerkt. Help mij aan een nieuwe opdracht.

Bedankt voor jouw kracht
Waar we elkaar ook van kennen: ontzettend bedankt voor wie je bent en voor wat je betekent in mijn netwerk! Want een netwerk brengt je verder. Maar alleen als je het zelf activeert. En dat is precies wat ik nu ga doen.

Want ik wil je niet alleen bedanken, maar ook om hulp vragen. Bij deze:

Help jij me aan mijn volgende opdracht?

 

Zo. Dat is eruit. Voor mij best een overwinning. Ik vraag namelijk liever om hulp voor een ander dan voor mezelf. Maar nu ben ik aan de beurt. Want ik heb je hulp kei- en keihard nodig. Mijn agenda is namelijk leger dan ik wil. En mijn schoorsteen moet nou eenmaal ook roken, zeker in Sinterklaastijd.

Hiermee help je me direct:
Wil jij nu eindelijk je (web)teksten eens up-to-date krijgen? Heb je het te druk voor het schrijven van je blog of nieuwsbrief? Gaat je voltallige communicatieteam met zwangerschapsverlof? Of heb je tijdelijk even extra handen nodig voor je crisiscommunicatie? Laat het me weten en ik drink graag een keer een kop koffie met je.

En ook dit is helpen
Natuurlijk, ik snap het ook als je zelf niet direct een opdracht voor me hebt liggen. Maar ook dan doe ik graag een beroep op je. Deel deze blog in je netwerk en denk aan mij, wanneer je collega van communicatie weer eens overloopt in het werk.

Want juist jij, die me kent, die weet wie ik ben en wat ik kan, kunt voor mij een geweldige ambassadeur zijn. Ik weet zeker dat ieder klein duwtje in de goede richting mij uiteindelijk helpt van een Zwarte Vrijdag naar een Witte Kerst.

Alvast duizendmaal dank!

PS: Ook namens alle andere ZP’ers die het ‘juist nu’ minder druk hebben dan ze zouden willen.