De Hoofdprijs

De Hoofdprijs

Gisteravond was ik weer even terug op vertrouwde grond: Het Starterscollectief Veluwe hield een netwerkavond op mijn oude werkplek: het kantoor van Rabobank Noord Veluwe. Eén ding was voor mij echter totaal nieuw. Ik was de hoofdprijs in een quiz!

Starters voor starters
Sinds een paar maanden ben ik betrokken bij het Starterscollectief. Een mooie actieve club, die opkomt voor startende ondernemers in onze regio. Onder meer door regelmatig netwerkbijeenkomsten te organiseren.

“Wil jij de prijs zijn?”
Mijn oud-collega Hetty van de Rabobank belde me vorige week met een bijzonder verzoek: de bank wilde tijdens de netwerkavond een quiz houden, met mij als prijs.

Nee, niet mij als persoon met een strik erom natuurlijk. Daar zit niemand op te wachten. Maar wel een paar uur van mijn tijd. Tekst, communicatie, storytelling. Superleuk! En uiteraard een mooi compliment, dat ze daarbij aan mij dachten.

De gelukkige winnaar
De winnares bleek nog geen 24 uur gestart als ondernemer. Een lekker begin dus!

Maaike, ik ga graag met je verhaal aan de slag! Want jouw video’s verdienen het om gezien te worden. En zelf voel ik me ook een winnaar. Want ik heb mijn netwerk weer uitgebreid met een heel waardevol contact.

Nog meer prijzen
Maar het blijft prijzen regenen: Als startende ondernemer kun je zelf binnenkort ook een hele leuke prijs winnen. Als je tenminste niet langer dan drie jaar geleden gestart bent met je bedrijf op de Noord-Veluwe. En als je het leuk vindt om hier in 90 seconden iets over te vertellen voor een volle zaal. En vijf juryleden op gedraaide rode stoelen.

Business Voice Veluwe
Het Starterscollectief organiseert namelijk op 25 januari weer de Startersdag Veluwe. Dit jaar met een nieuw onderdeel: de Business Voice Veluwe. Een pitchwedstrijd, waarbij je je eigen coach kunt winnen. Hoe gaaf is dat?

Meedoen? Lees meer op https://starterscollectiefveluwe.nl/business-voice-veluwe/