Copywriting

We kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar op de Veluwe noemen we copywriting gewoon tekstschrijven. En tekstschrijven is een ambacht. Het begint al met de eerste zin. Die bepaalt namelijk of je als lezer blijft hangen in het verhaal.

Als je deze zin dus niet meer leest, doe ik iets verkeerd.

Maar je bent er nog. Dank je wel!

De teksten van Beter Verhaal onderscheiden zich, doordat ze net even anders zijn. Kort, krachtig en kleurrijk. En vooral teksten zonder poeha. Begrijpelijk voor jouw doelgroep.

Beter Verhaal: Kort, krachtig en kleurrijk

Spelen met taal is mijn tweede natuur. Ik krijg vaak terug dat mijn teksten prettig te lezen zijn. Dit komt vooral door de manier waarop ik mijn teksten opbouw. Wat overbodig is, laat ik weg. Daardoor blijft alleen over wat voor jou nuttig is. Maar hoe belangrijk is tekst nog? Alles draait toch om afbeeldingen en video?

Tekst: nog steeds belangrijk in je communicatie

Natuurlijk zijn foto’s en filmpjes niet meer weg te denken uit de communicatie van bedrijven. Maar tekst blijft belangrijk. Niet alles is uit te leggen in plaatjes. Jouw klant wil vaak ook nog lezen wat hij van je mag verwachten. En tekst is belangrijk voor de vindbaarheid van je website.

Jouw teksten kort, krachtig en kleurrijk. En SEO-proof

Beter Verhaal helpt je graag om jouw teksten kort, krachtig en kleurrijk op te schrijven. En als je wilt, denken we samen na over de woorden waarop jouw klanten je website zoeken. Met de juiste zoekwoorden maken we je site beter vindbaar op Google en andere zoekmachines.